Home

Nieuws 1 reactie

Duitsers kennen Nederlands product niet goed

Berlijn - Duitsers denken weliswaar positief over Nederland als handelsland maar toch weten ze amper Nederlandse bedrijven op te noemen.

Bovendien zijn de oosterburen nauwelijks op de hoogte van Nederlandse expertise en prestaties op het gebied van wetenschap en technologie. Nederland manifesteert zich onvoldoende bij de oosterburen en dat leidt ertoe dat veel potentieel onbenut blijft.

Dat komt naar voren in een onderzoek dat de Nederlandse ambassade in Duitsland heeft laten verrichten naar de reputatie van Nederland in Duitsland.

Onderzoeksbureau GIM uit Heidelberg heeft daarvoor meer dan 70 prominente mensen uit het Duitse bedrijfsleven, wetenschap, bestuur en politiek ondervraagd. De resultaten zijn dinsdag in Berlijn gepresenteerd.

Eén reactie

  • Piet, Midden-Europa

    Nederlanders zijn ook niet zo gek op de Duitsers, zij (de NLers) promoten veel te weinig bij de oosterburen !!!... Alhoewel Duitsland de grootste afnemer is van nederlandse producten !!!... Frankrijk doet er meer aan, met succes !!!...

Of registreer je om te kunnen reageren.