Home

Nieuws 1521 x bekeken 6 reacties

PvdD vaart met bijenboot op Gay Pride

Amsterdam - De Partij voor de Dieren (PvdD) vaart zaterdag voor het eerst mee in de botenparade van de Gay Pride Amsterdam. De elektrische boot van de Partij voor de Dieren, met ongeveer negentig partijleden aan boord, wordt volgens de partij omgebouwd in een groene oase met bloemen en bijenkorven.

Daarmee vraagt de partij van Marianne Thieme aandacht voor de bijensterfte, die door agrochemicaliën zou zijn veroorzaakt. De Partij voor de Dieren draagt tijdens de Canal Pride uit dat er zowel respect moet zijn voor diversiteit onder mensen als voor de biodiversiteit in de natuur. De Partij voor de Dieren zegt zich als emancipatiebeweging te herkennen in de strijd van achtergestelde groepen – zoals vrouwen, etnische minderheden en homo’s sterkste.

Laatste reacties

 • jordi 1455

  Maar ze willen de minderheden als veehouders en nertsenhouders het land uit jagen, een beetje hypocriet van de PVDD maar dat zijn we wel van ze gewend dat hypocriete gedrag van hun.

 • Mozes

  Ze willen tijdens de gay pride voorlichting geven over de bijtjes en de bijtjes. En tevens over de bloemetjes en de bloemetjes.
  Ik hou het zelf liever bij de bijtjes en de bloemetjes.

 • bankivahoen

  Gaat pvdd nu opkomen voor de rechten van de vrouw! Dan hebben ze nog wat recht te breien bij die ene geloofsovertuiging die daar toch duidelijk anders over denkt. Maar vooruit beter laat dan nooit, al zullen ze hier hun vingers echt niet aan gaan branden.

 • trijnie

  Heb niks op homo's en lesbi's tegen, maar ik snap niet, nee, het is me een ergenis dat ze zich zo moeten profileren. Aanstootgevend, het liefst in uniform enz. Vandaag of morgen gaan de hetero's ook nog op pad.
  Als je gelijkgesteld wilt worden, moet je het niet van de dakens schreeuwen wan t dan blijf je altijd apart.

 • PetervanKempen

  Wel grappig eigenlijk.
  De PvdD begrijpt zo weinig van natuur, dat ze een dreiging voor bijtjes (die nodig zijn om voor sommige plantensoorten voor voortplanting te zorgen), op een evenement uit dragen wat in het geheel niets, maar dan ook echt niets met die natuurlijke gang van zaken in de schepping te maken heeft.
  Voor het voortbestaan van diversiteit in de zin van tolerantie ten opzichte van verschillende mensen met verschillende opvattingen en voorkeuren in onze samenleving hebben we de onverdraagzaamheid van die zelfde PvdD jegens boeren, burgers en buitenlui die wel eens een karbonade eten of dieren houden om voedsel voor die gemeenschap te leveren of andere minderheden als de jagende medemens al voldoende leren kennen.
  Waarschijnlijk is de laatste hap vegetarische space cake hen even te machtig geworden met deze eruptie van onzin koppeling van oorzaak/gevolg als resultaat.

 • J@gertje

  Ach dit is gewoon hun manier van zieltjes winnen.

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.