Home

Nieuws 3 reacties

Grote brand bij loonbedrijf in 's Heerenhoek

’s-Heerenhoek – Bij loonbedrijf Van den Dries in het Zeeuwse ’s Heerenhoek heeft woensdagmorgen een grote brand gewoed. De brand legde twee loodsen in as.

Ook de machines die in de schuren stonden zijn bij de brand verloren gegaan. Machines die in de andere schuren stonden zijn uit voorzorg naar buiten gereden.

Bij de brand kwam asbest vrij, die onder andere bij het tolplein van de Westerscheldetunnel terecht kwam. Vanwege opruimwerkzaamheden was de verbindingstunnel naar Zeeuws-Vlaanderen uren dicht voor alle verkeer.

De gewassen die in het gebied liggen waar de asbest neer kwam worden onderzocht. Indien nodig worden deze gewassen gesaneerd. Hoe groot de totale schade van de brand is, is niet bekend.

Laatste reacties

  • vannoord

    In Lhee ook al fik bij de loonwerker in de schuur

  • somporn

    Hopelijk goed verzekerd en als de opbrengst goed genoeg is gaan twijfelen over een doorstart,de uurtarieven zijn voor de loonwerker ook niet al te goed.

  • trekker123

    Gebouwen is meestal nog te overzien, machines valt gauw tegen. Daar valt ook niet tegen te verzekeren, meestal een behoorlijk aantal machines die al een eind zijn afgeschreven en dan kom je er bekaaid vanaf. Kortom, dit is ongeveer het laatste dat je wilt overkomen.

Of registreer je om te kunnen reageren.