Home

Nieuws 2142 x bekeken 7 reacties

AH gunt klant kijkje bij 140 boeren

Zaandam – Zo'n 140 boeren en tuinders stellen in de laatste week van september hun bedrijf open voor klanten van Albert Heijn (AH). Op vleesveehouderijen na zijn bijna alle bedrijfstypen vertegenwoordigd, zo meldt de supermarktketen.

De Open Dagen zijn bedoeld om consumenten kennis te laten maken met de productiewijze van voedsel. Op veel boerderijen worden activiteiten georganiseerd en kunnen bezoekers producten voelen, ruiken en proeven. De toegang is gratis.

Aan de Open Dagen doen zowel telers van aardappelen, groente, fruit, bloemen en planten mee als melkvee- en legpluimveehouders. Vleesveebedrijven zijn niet vertegenwoordigd. Volgens een woordvoerder van Albert Heijn is dat het gevolg van hygiënemaatregelen op de boerderijen, die het moeilijk maken om grote groepen te ontvangen.

Laatste reacties

 • ikkethuis

  In september bij boeren en tuinders kijken, en in oktober een korting van 2% over het afgelopen jaar eisen.

 • producent

  Van welke vleesveehouder uit nederland betrekt appie dan het rundvlees?

 • Heijdravleesvee

  De klanten van AH zijn hier welkom. Dan kunnen ze zien wat voor vlees ze niet krijgen.

 • evanderpasch1

  zo is het ikkethuis hoe dom kun je als boer zijn om je er voor te lenen terwijl je uitgeknepen word

 • a.tenhave1

  Een kijkje in de varkenshouderij kan natuurlijk bij het weekeinde van het varken op 14 en 15 september. Niet vergeten. Ook AH klanten mogen komen.

 • AD AKKERMANS

  De inkopers van AH hebben vorig jaar een grote bonus gehad omdat ze hun aardappelen ver onder de marktprijs hebben ingekocht.Dus kijk uit als ze het hebben over kwaliteit en andere lulverhalen.

 • ed12345

  Ik las net in telegraaf dat AH een grote prijzenslag begint omdat LIDL veel klanten weg zou halen .Ik ben bang dat ik weet wie die prijzenslag financiert .Ook van fruitelers hoor ik verhalen van inkooptactieken op de veiling die echt niet door de beugel kunnen het lullige is dat als je handel op de veiling staat jij als teler geen invloed hebt op wie het koopt Ik heb geen idee hoe LIDL inkoopt maar hun winkels hebben een beduidend lagere kostprijs het is allemaal zo simpel mogelijk gehouden

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.