Home

Nieuws 1074 x bekeken 2 reacties

Bezorgdheid over controle subsidieregeling zonnepanelen

Den Haag – D66-Kamerleden Stientje van Veldhoven en Kees Verhoeven hebben Kamervragen gesteld over de uitvoering van de subsidieregeling voor zonnepanelen.

Ze zijn kritisch over de wijze van controle of de subsidies terecht worden verleend. Dit gebeurt steekproefsgewijs. De politici willen weten wat minister Henk Kamp van Economische Zaken ervan vindt dat subsidie verkregen kan worden zonder betalingsbewijs voor zonnepanelen te overhandigen. De Kamerleden willen weten hoeveel aanvragers van subsidie voor zonnepanelen door uitvoerder Agentschap NL gecontroleerd zijn op de daadwerkelijk aanschaf van panelen.

Van Veldhoven en Verhoeven vrezen dat met alleen steekproefsgewijze controle moeilijk inzichtelijk wordt of het geld voor de subsidieregeling goed wordt gebruikt.

Laatste reacties

  • koestal

    ze waren al spotgoedkoop door de import

  • agratax2

    koestal. en nog niet rendabel zonder Subsidie. Wat alternatieve energie voor een betere toekomst!! Hier is maar 1 lachende en dat is de Chinees die zijn overschot aan panelen mooi Dumpt bij die op ' koopjes' jagende Nederlander.

Of registreer je om te kunnen reageren.