Home

Nieuws 1084 x bekeken

Zwanenberg Food Group bouwt fabriek in Duitsland

Almelo - Zwanenberg Food Group investeert 20 miljoen euro in een nieuwe productiefaciliteit in Laar (Duitsland), even over de grens bij Coevorden.

In deze  fabriek zullen onder meer verse convenience-producten worden gemaakt voor de Duitse markt. Aanleiding is de goede ontwikkeling van de afzet van snacks en vleeswaren in Duitsland in de afgelopen jaren. “Gezien het  potentieel van de Duitse markt en de voorkeur van de Duitse consument voor in Duitsland geproduceerde producten, kiezen wij ervoor ter plaatse te produceren”, licht CEO Ronald Lotgerink toe die Duitsland als een belangrijke strategische groeimarkt ziet. De fabriek zal naar verwachting operationeel zijn in het eerste kwartaal van 2014 en bij de aanvang werk bieden aan enkele tientallen medewerkers. Frans Stortelder is verantwoordelijk voor de gehele opstart van de Duitse activiteiten.

Of registreer je om te kunnen reageren.