Home

Nieuws 2654 x bekeken

Moerland weg bij Rabobank

Utrecht - Topman Piet Moerland (64) van Rabobank treedt in 2014 terug. Dat maakte hij donderdag bekend op de jaarlijkse algemene vergadering van de Rabobank.

Moerland is sinds 1 juli 2009 bestuursvoorzitter van de bank, die in de landbouw een marktaandeel claimt van 85 procent. Moerland legde ook strategisch plan neer waarbij het hoofdkantoor meer macht claimt van de lokale banken.
“Volgend jaar hoop ik 65 jaar te worden en dan heb ik mij meer dan 30 jaar met veel plezier ingezet voor de Rabobank”, aldus Moerland. “Na mijn vertrek hoop ik samen met mijn vrouw meer te gaan genieten van kunst en cultuur, en uiteraard van privécontacten.” Het is nog niet bekend wie de opvolger wordt van Moerland. In de markt wordt financieel directeur Bert Bruggink genoemd.

Of registreer je om te kunnen reageren.