Home

Nieuws

Groen licht voor overname Britse Vion-activiteiten

Londen – De Britse karteldienst Office of Fair Trading OFT heeft groen licht gegeven voor de overname van de kippen- en rundvleesactiviteiten van Vion door 2 Sisters Food Group.

Na een uitgebreid onderzoek stelt de OFT vast dat de overname niet tot problemen op concurrentiegebied zal leiden. ‘’De integratie van zowel de roodvlees- als de pluimveeactiviteiten kan nu beginnen. Deze uitkomst maakt een eind aan de onzekerheid voor onze werknemers, onze klanten en voor boeren en andere leveranciers die deze vestigingen beleveren,’’ aldus 2 Sisters in een verklaring. Het Britse vleesbedrijf heeft al eerder laten weten dat de roodvlees-activiteiten van het voormalige Vion UK nog wel een herstructurering zullen moeten doormaken. De Vion-activiteiten op het gebied van varkensvlees in Groot-Brittannië werden eerder overgenomen door het management dat deze inmiddels voortzet onder de naam Karro Foud Group.

Of registreer je om te kunnen reageren.