Home

Nieuws 387 x bekeken

FloraHolland ontkent misstanden personeel

Aalsmeer – FloraHolland ontkent er een angstcultuur heerst onder medewerkers van de veiling.

De grootste marktplaats voor bloemen en planten wereldwijd reageert daarmee op de vakbonden FNV en CNV, die eerder een boekje uitbrachten waarin medewerkers vertellen over hun ervaringen bij de multinational. Medewerkers die in het boekje worden aangehaald, klagen dat de menselijke maat verdwijnt, er slecht wordt gecommuniceerd, dat ze onredelijke flexibele uren hebben en de grimmige sfeer die heerst. De veiling zegt zelf tweejaarlijks een tevredenheidsonderzoek te doen onder medewerkers, en uit de versie van 2012 zou blijken dat het imago van het bedrijf onder personeel juist sterk is verbeterd.

Of registreer je om te kunnen reageren.