Home

Nieuws

Duynie en Beuker mogen samen aan de slag

Alphen aan de Rijn - De mededingingsautoriteiten in Nederland en Duitsland zijn vroeger dan verwacht akkoord met het samengaan van Duynie Holding en Beuker.

Duynie Holding heeft de aandelen Beuker overgenomen en wil later dit jaar definitief in één organisatie opgaan. De overname moet Duynie, onderdeel van Royal Cosun, helpen internationaal te groeien.
Duynie is een internationaal opererende onderneming met 7 vestigingen in Europa. Duynie verkoopt vochtrijke diervoeding en is eigenaar van Novidon, dat aardappelzetmeel en zetmeelderivaten verhandeld. Tevens is het bedrijf eigenaar van handelsbedrijf Soltens en Crustell, dat biologische onkruidbestrijding en meststoffen ontwikkelt en verkoopt.
Beuker Vochtrijke Diervoeders BV is leverancier van vochtrijke en droge diervoeders met 5 vestigingen in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Doetinchem. Beuker is onderdeel van Brokking Holding en heeft als zusterbedrijven Triferto en FeedValid. Dochteronderneming van Beuker is AgriBioSource (ABS), actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor de opwekking van energie.

Of registreer je om te kunnen reageren.