Home

Nieuws 9268 x bekeken 12 reacties

Britse meteorologen bezorgd over weer

Londen - De Britse meteorologische dienst is zo bezorgd over de bizarre weersomstandigheden van de laatste tijd dat er voor volgende week een 'weer-top' is georganiseerd. Deskundigen gaan daar bespreken of de opeenvolging van droogten, overstromingen en een buitensporig lange winter tot het normale weerpatroon behoort of wordt veroorzaakt door klimaatverandering.

"We hebben nu een reeks ongewone seizoenen gehad in Groot-Brittannië en in Noord-Europa, zoals de koude winter van 2010, de vele regen van vorig jaar en het koude voorjaar van dit jaar. Dat kan gewoon de natuurlijke variatie in het weer zijn maar het kan ook zijn dat er andere factoren een rol spelen. Onderzoek lijkt te wijzen op een verband tussen de afname van het ijs op de Noordpool en het Europese klimaat, maar we weten niet hoe belangrijk dat is. Ook het verband met een reeks andere factoren is niet duidelijk", aldus een woordvoerder van de Met Office.

Laatste reacties

 • koestal

  Ze kunnen er alleen maar over praten,meer niet !

 • schoenmakers1

  als het in groot brittannie hetzelfde gaan als hier zijn de overstromingen alleen maar gekomen nadat men beleid heeft gemaakt dat het land verdroogd, dit geeft mij te denken

 • aarthamstra1

  Deskundige meteorologen ,zijn BEZORGD . Hebben ze op school zitten slapen, anders weten deze dommerds hoe het klimaat altijd in beweging is .
  Het geeft maar weer aan hoe verschrikkelijk het voor de mens ,dier en aarde is
  dat zulk dom volk , oplossingen moeten aandragen voor de dagelijkse problemen.

 • bankivahoen

  Aardbewoners passen zich vanzelf aan aan het klimaat, niet andersom. Het klimaat veranderd elke dag, niet veel maar wel constant, al bijna 5 miljard jaar. Gelukkig maar. Alleen is er een groep mensen die niet uit kunnen staan dat het niet naar hun hand te zetten is met hun telefoontje , of met een knopje. Kortom hun bezorgdheid is er echt niet omdat men zo begaan is met de medemens. Het klimaat wordt misbruikt om mensen geld uit hun zakken te kloppen dmv bangmakerij en doemscenario's in het vooruitzicht te stellen. Veel niet ingewijdenen trappen er in en worden boos op mensen die niet mee gaan in die nieuwe geloofsbelijdenis ! Links wil ook deze keer graag de wil opleggen aan de rechtsdenkende mens, vreemd dat een rechtsdenkende dat nooit doet!

 • poldes

  studie over het weer is nooit weg.
  zeker niet als deskundigen dit doen.

 • denker123

  Wat te denken van de invloed van chemtrails op het weer. Het wordt door alle officiële instanties ontkend. Maar je ziet in bepaalde perioden vliegtuigen bezig met lange slierten witte wolken maken,die uren blijven hangen ,normaal lost de uitlaat van vliegtuigen na korte tijd op. Onlangs nog in Noord Indiana V.S. Nu zijn er zware regens en overstromingen in de staten ten westen van Indiana waardoor de inzaai van maïs en sojabonen sterk vertraagd is,de normale doorstroming van de regenwolken is nu blijkbaar geblokkeerd ,waardoor de regen nu bijna volledig valt ten westen van Indiana,dus toch invloed van chemtrails.?? Ook de orkaan Sandy wordt door sommigen in verband gebracht met de invloed van chemtrials,omdat deze plots een abnormale richting insloeg.

 • herwaarden

  Ik begrijp, dat excessen mede komen door chem-trails.Deze worden veroor-
  zaakt door mensen die het niet erg vinden om vanuit de lucht giftige rommel
  over mensen uit te strooien, waardoor Brussel en de hele overheids-bende ge-
  makkelijker hun gang kunnen gaan. Want je moet de resten van democratie
  helemaal lam leggen voordat je communistisch verder kunt.
  Graag ideeen om deze ellende te stoppen.(wolken bevatten meer water en
  barsten dan met veel meer water tegelijk)

 • henkdriksbee

  Wat een lachtertje... Chemtrails :) Dat je daar uberhaupt over nadenkt.

  Onderzoek naar een mogelijke oorzaak is natuurlijk nooit weg, maar of je wat aan het klimaat kunt veranderen...

 • blauwekei

  Vergaderen kost geld,veel geld.Maar de mens wikt en god bescht.

 • l coumans

  ja blauwekei dan zijn er de laatste tjd nogalwat mensen stout geweest

 • Pe

  Idd bankivahoen! Verdeel en heers!

 • koestal

  wel bezorgd en ze doen er niks aan,zo ken ik er wel meer

Laad alle reacties (8)

Of registreer je om te kunnen reageren.