Home

Nieuws 353 x bekeken

Succcesvol jaar voor de Keukenhof

Lisse - De 64ste editie van de Keukenhof is succesvol verlopen. Dit jaar bezochten 848.984 gasten de Keukenhof van 20 maart tot en met 20 mei. Dat meldt de Stichting Internationale Bloemententoonstelling Keukenhof.

Het was een jaar van uitersten. De eerste 3,5 week was extreem koud, daarna een zonnige meivakantie en op de slotdag een park dat nog uitbundig bloeide. 80 procent van de bezoekers is afkomstig uit het buitenland met dit jaar meer bezoekers uit China, Rusland en Zuidoost-Azië. De Keukenhof heeft meer dan 10.000 touringcars ontvangen. Het bezoek van het aantal Nederlandse gezinnen met kinderen is gestegen.

Het Keukenhofthema voor 2014 is Holland, waarbij zowel traditionele als moderne symbolen aandacht krijgen. De Keukenhof legt in 2014 nog meer nadruk op de thuismarkt, gezinnen en jongeren. De Keukenhof is in 2014 geopend van 20 maart tot en met 18 mei.

Of registreer je om te kunnen reageren.