Home

Nieuws 1 reactie

Ploumen op handelsmissie naar China

Den Haag - Minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking is deze week op handelsmissie naar China. In de handelsdelegatie, bestaande uit vijftig bedrijven, zitten ook vertegenwoordigers van de agro- en foodsector en duurzame energie.

Het bezoek richt zich op de kansen voor ondernemers op de groeiende Chinese markt, wederzijdse investeringen, technologische samenwerking en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens de gesprekken met Chinese autoriteiten zal Ploumen onderwerpen aansnijden ter verbetering van het handels- en investeringsklimaat en de markttoegang tussen Nederland en China. Ook zijn er gesprekken met relevante Chinese organisaties en individuen die zich onder meer bezighouden met milieuvraagstukken, transparantie en het verbeteren van arbeidsomstandigheden.
Ploumen opent tijdens het bezoek aan Shanghai het Nederlandse paviljoen van de Sial Food beurs.

Eén reactie

  • aarthamstra1

    Handel is altijd goed. Maar er is wel iets veranderd , vroeger was het vooral halen wat men zelf niet had .Pepers , olijven,goud .Slaven doen nu anders. We brengen het werk er heen .laten daar kinderen ,vrouwen voor een euro per dag van 14 uur,het werk vrijwillig doen.Lekker makkelijk heb je ook geen bewakers nodig. En we kunnen vol houden dat we schone handen hebben.Of registreer je om te kunnen reageren.