Home

Nieuws 945 x bekeken

Banken Champignons bekroond

Wijchen - Banken Champignons behoort in 2013 tot één van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland.

Dat maakte Deloitte afgelopen week bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met ING, VNO-NCW en TiasNimbas Business School organiseert. Deloitte concludeert dat het bedrijf financieel goed presteert, een heldere strategie heeft en een bijzondere rol speelt als voortrekker van het Fair Produce-keurmerk voor sociaal personeelsbeleid. Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma voor het zesde achtereenvolgende jaar. Banken Champignons deed dit jaar voor de tweede keer mee en werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.