Home

Nieuws 12 reacties

Verdaas vindt dat hij juist heeft gehandeld

Hilversum - Ex-staatssecretaris van landbouw Co Verdaas blijft erbij dat hij geen fouten heeft gemaakt met zijn declaraties.

Hij zegt zaterdagavond in Nieuwsuur dat hij vindt dat hij ,,moreel gezien’’ nog steeds vindt dat hij juist heeft gehandeld. ,,Vanuit het perspectief van de belastingbetaler heb ik de meest voordelige keuzes gemaakt”, zegt Verdaas.

Gedoe over mogelijk gesjoemel met declaraties in zijn tijd als gedeputeerde in Gelderland zorgde ervoor dat de PvdA-politicus al na een maand moest aftreden als staatssecretaris. Hij bleek ritten met de dienstauto verkeerd gedeclareerd te hebben en werd ervan beschuldigd zo te verhullen dat hij bij zijn vriendin in Zwolle woonde en niet in de provincie waarvan hij bestuurder was.

Het Openbaar Ministerie (OM) besloot onlangs dat er geen reden is om hem voor die zaak te vervolgen, aangezien hij zichzelf niet heeft verrijkt. Het OM vond vervolging niet opportuun omdat hij al publiekelijk verantwoording had afgelegd en is afgetreden.

Verdaas vraagt zich bij Nieuwsuur af of er geen irreële eisen aan bestuurders gesteld worden. ,,Wordt de integriteit van openbaar bestuurders niet te veel verengd tot de vraag of iemand zich exact aan de regels houdt?’’

Laatste reacties

 • fjam

  Tsja Co ik vond ook dat ik niets verkeerd deed vannacht toen ik op de snelweg 130 reed waar maar 120 mag maar werdt wel geflitst.

 • aarthamstra1

  Even een bibob onderzoekje met het juiste advies.

 • schoenmakers1

  wordt dit bij de boeren ook niet gedaan?

 • abtje

  Jawel, maar als PvdA er kwam je altijd overal mee weg.

 • aarthamstra1

  Komt er aan schoenmakers .Voorbeeld 1 een vergister koopt uien om te vergisten de leverancier krijgt van de fabriek er een partij afgekeurde gemalen uien er bij die worden er ook gelost . FOUT milieu delict verkeerde code straf, ,winst terug vordering 10.000,boete 75000 euro straf..
  EEN MELDING In het strafregister. Vervolgens bij vergunning verlenging BIBOB ONDERZOEK. NOOIT meer een nieuwe vergunning of uitbreiding laat staan verlenging als de oude afgelopen is. staat levenslang.
  voorbeeld 2 Een vastgoed ondernemer ,waarin in een van zijn verhuurde pandjes wiet word ontdekt.Krijgt geen straf wel verdacht wel word hij verdacht. ,Melding in strafregister.
  Vastgoed man wil nieuwe pand bouwen .Bibob onderzoek negatief advies verdacht van witwassen.
  Geen nee nooit meer een bouwvergunning.LEVENSLANG geen verjaring voor BIbob meldingen.
  Pas maar op boeren een over treding is zo gemaakt . Te laat of verkeerd invullen van de belasting,mest regestratie vul maar in . Geen vergunning intrekking . En zoals je ziet met het paardenvlees gebeuren je word al gestraft
  de nek omgedraaid door de MULTINATIONAL BANK voor je een rechter hebt gezien.Gaat binnen kort ook voor boeren gelden bij de minste overtreding/verdenking. Als je dan zo'n lamlul VERDAAS hoort die deze wetten helpt te bedenken /maken Mag je hopen dat zijn straf zo zwaar word dat hij NOOIT meer vergeet dat hij ZELF verantwoordelijk is voor die overdadige regel geving. • aarthamstra1

  Komt er aan schoenmakers .Voorbeeld 1 een vergister koopt uien om te vergisten de leverancier krijgt van de fabriek er een partij afgekeurde gemalen uien er bij die worden er ook gelost . FOUT milieu delict verkeerde code straf, ,winst terug vordering 10.000,boete 75000 euro straf..
  EEN MELDING In het strafregister. Vervolgens bij vergunning verlenging BIBOB ONDERZOEK. NOOIT meer een nieuwe vergunning of uitbreiding laat staan verlenging als de oude afgelopen is. staat levenslang.
  voorbeeld 2 Een vastgoed ondernemer ,waarin in een van zijn verhuurde pandjes wiet word ontdekt.Krijgt geen straf wel verdacht wel word hij verdacht. ,Melding in strafregister.
  Vastgoed man wil nieuwe pand bouwen .Bibob onderzoek negatief advies verdacht van witwassen.
  Geen nee nooit meer een bouwvergunning.LEVENSLANG geen verjaring voor BIbob meldingen.
  Pas maar op boeren een over treding is zo gemaakt . Te laat of verkeerd invullen van de belasting,mest regestratie vul maar in . Geen vergunning intrekking . En zoals je ziet met het paardenvlees gebeuren je word al gestraft
  de nek omgedraaid door de MULTINATIONAL BANK voor je een rechter hebt gezien.Gaat binnen kort ook voor boeren gelden bij de minste overtreding/verdenking. Als je dan zo'n lamlul VERDAAS hoort die deze wetten helpt te bedenken /maken Mag je hopen dat zijn straf zo zwaar word dat hij NOOIT meer vergeet dat hij ZELF verantwoordelijk is voor die overdadige regel geving. • aarthamstra1

  Komt er aan schoenmakers .Voorbeeld 1 een vergister koopt uien om te vergisten de leverancier krijgt van de fabriek er een partij afgekeurde gemalen uien er bij die worden er ook gelost . FOUT milieu delict verkeerde code straf, ,winst terug vordering 10.000,boete 75000 euro straf..
  EEN MELDING In het strafregister. Vervolgens bij vergunning verlenging BIBOB ONDERZOEK. NOOIT meer een nieuwe vergunning of uitbreiding laat staan verlenging als de oude afgelopen is. staat levenslang.
  voorbeeld 2 Een vastgoed ondernemer ,waarin in een van zijn verhuurde pandjes wiet word ontdekt.Krijgt geen straf wel verdacht wel word hij verdacht. ,Melding in strafregister.
  Vastgoed man wil nieuwe pand bouwen .Bibob onderzoek negatief advies verdacht van witwassen.
  Geen nee nooit meer een bouwvergunning.LEVENSLANG geen verjaring voor BIbob meldingen.
  Pas maar op boeren een over treding is zo gemaakt . Te laat of verkeerd invullen van de belasting,mest regestratie vul maar in . Geen vergunning intrekking . En zoals je ziet met het paardenvlees gebeuren je word al gestraft
  de nek omgedraaid door de MULTINATIONAL BANK voor je een rechter hebt gezien.Gaat binnen kort ook voor boeren gelden bij de minste overtreding/verdenking. Als je dan zo'n lamlul VERDAAS hoort die deze wetten helpt te bedenken /maken Mag je hopen dat zijn straf zo zwaar word dat hij NOOIT meer vergeet dat hij ZELF verantwoordelijk is voor die overdadige regel geving. • aarthamstra1

  Komt er aan schoenmakers .Voorbeeld 1 een vergister koopt uien om te vergisten de leverancier krijgt van de fabriek er een partij afgekeurde gemalen uien er bij die worden er ook gelost . FOUT milieu delict verkeerde code straf, ,winst terug vordering 10.000,boete 75000 euro straf..
  EEN MELDING In het strafregister. Vervolgens bij vergunning verlenging BIBOB ONDERZOEK. NOOIT meer een nieuwe vergunning of uitbreiding laat staan verlenging als de oude afgelopen is. staat levenslang.
  voorbeeld 2 Een vastgoed ondernemer ,waarin in een van zijn verhuurde pandjes wiet word ontdekt.Krijgt geen straf wel verdacht wel word hij verdacht. ,Melding in strafregister.
  Vastgoed man wil nieuwe pand bouwen .Bibob onderzoek negatief advies verdacht van witwassen.
  Geen nee nooit meer een bouwvergunning.LEVENSLANG geen verjaring voor BIbob meldingen.
  Pas maar op boeren een over treding is zo gemaakt . Te laat of verkeerd invullen van de belasting,mest regestratie vul maar in . Geen vergunning intrekking . En zoals je ziet met het paardenvlees gebeuren je word al gestraft
  de nek omgedraaid door de MULTINATIONAL BANK voor je een rechter hebt gezien.Gaat binnen kort ook voor boeren gelden bij de minste overtreding/verdenking. Als je dan zo'n lamlul VERDAAS hoort die deze wetten helpt te bedenken /maken Mag je hopen dat zijn straf zo zwaar word dat hij NOOIT meer vergeet dat hij ZELF verantwoordelijk is voor die overdadige regel geving. • aarthamstra1

  Komt er aan schoenmakers .Voorbeeld 1 een vergister koopt uien om te vergisten de leverancier krijgt van de fabriek er een partij afgekeurde gemalen uien er bij die worden er ook gelost . FOUT milieu delict verkeerde code straf, ,winst terug vordering 10.000,boete 75000 euro straf..
  EEN MELDING In het strafregister. Vervolgens bij vergunning verlenging BIBOB ONDERZOEK. NOOIT meer een nieuwe vergunning of uitbreiding laat staan verlenging als de oude afgelopen is. staat levenslang.
  voorbeeld 2 Een vastgoed ondernemer ,waarin in een van zijn verhuurde pandjes wiet word ontdekt.Krijgt geen straf wel verdacht wel word hij verdacht. ,Melding in strafregister.
  Vastgoed man wil nieuwe pand bouwen .Bibob onderzoek negatief advies verdacht van witwassen.
  Geen nee nooit meer een bouwvergunning.LEVENSLANG geen verjaring voor BIbob meldingen.
  Pas maar op boeren een over treding is zo gemaakt . Te laat of verkeerd invullen van de belasting,mest regestratie vul maar in . Geen vergunning intrekking . En zoals je ziet met het paardenvlees gebeuren je word al gestraft
  de nek omgedraaid door de MULTINATIONAL BANK voor je een rechter hebt gezien.Gaat binnen kort ook voor boeren gelden bij de minste overtreding/verdenking. Als je dan zo'n lamlul VERDAAS hoort die deze wetten helpt te bedenken /maken Mag je hopen dat zijn straf zo zwaar word dat hij NOOIT meer vergeet dat hij ZELF verantwoordelijk is voor die overdadige regel geving. • aarthamstra1

  Komt er aan schoenmakers .Voorbeeld 1 een vergister koopt uien om te vergisten de leverancier krijgt van de fabriek er een partij afgekeurde gemalen uien er bij die worden er ook gelost . FOUT milieu delict verkeerde code straf, ,winst terug vordering 10.000,boete 75000 euro straf..
  EEN MELDING In het strafregister. Vervolgens bij vergunning verlenging BIBOB ONDERZOEK. NOOIT meer een nieuwe vergunning of uitbreiding laat staan verlenging als de oude afgelopen is. staat levenslang.
  voorbeeld 2 Een vastgoed ondernemer ,waarin in een van zijn verhuurde pandjes wiet word ontdekt.Krijgt geen straf wel verdacht wel word hij verdacht. ,Melding in strafregister.
  Vastgoed man wil nieuwe pand bouwen .Bibob onderzoek negatief advies verdacht van witwassen.
  Geen nee nooit meer een bouwvergunning.LEVENSLANG geen verjaring voor BIbob meldingen.
  Pas maar op boeren een over treding is zo gemaakt . Te laat of verkeerd invullen van de belasting,mest regestratie vul maar in . Geen vergunning intrekking . En zoals je ziet met het paardenvlees gebeuren je word al gestraft
  de nek omgedraaid door de MULTINATIONAL BANK voor je een rechter hebt gezien.Gaat binnen kort ook voor boeren gelden bij de minste overtreding/verdenking. Als je dan zo'n lamlul VERDAAS hoort die deze wetten helpt te bedenken /maken Mag je hopen dat zijn straf zo zwaar word dat hij NOOIT meer vergeet dat hij ZELF verantwoordelijk is voor die overdadige regel geving. • aarthamstra1

  Komt er aan schoenmakers .Voorbeeld 1 een vergister koopt uien om te vergisten de leverancier krijgt van de fabriek er een partij afgekeurde gemalen uien er bij die worden er ook gelost . FOUT milieu delict verkeerde code straf, ,winst terug vordering 10.000,boete 75000 euro straf..
  EEN MELDING In het strafregister. Vervolgens bij vergunning verlenging BIBOB ONDERZOEK. NOOIT meer een nieuwe vergunning of uitbreiding laat staan verlenging als de oude afgelopen is. staat levenslang.
  voorbeeld 2 Een vastgoed ondernemer ,waarin in een van zijn verhuurde pandjes wiet word ontdekt.Krijgt geen straf wel verdacht wel word hij verdacht. ,Melding in strafregister.
  Vastgoed man wil nieuwe pand bouwen .Bibob onderzoek negatief advies verdacht van witwassen.
  Geen nee nooit meer een bouwvergunning.LEVENSLANG geen verjaring voor BIbob meldingen.
  Pas maar op boeren een over treding is zo gemaakt . Te laat of verkeerd invullen van de belasting,mest regestratie vul maar in . Geen vergunning intrekking . En zoals je ziet met het paardenvlees gebeuren je word al gestraft
  de nek omgedraaid door de MULTINATIONAL BANK voor je een rechter hebt gezien.Gaat binnen kort ook voor boeren gelden bij de minste overtreding/verdenking. Als je dan zo'n lamlul VERDAAS hoort die deze wetten helpt te bedenken /maken Mag je hopen dat zijn straf zo zwaar word dat hij NOOIT meer vergeet dat hij ZELF verantwoordelijk is voor die overdadige regel geving. • ...............

  maar 7 keer.

Laad alle reacties (8)

Of registreer je om te kunnen reageren.