Home

Nieuws 1227 x bekeken 2 reacties

Meldpunt 'Gifklikker' voor landbouwgif

Den Haag - Mensen die vlakbij landbouwgrond wonen, kunnen hun eventuele zorgen en vragen over gif in de akker binnenkort kwijt bij een meldpunt, Gifklikker.nl

De Partij voor de Dieren en de Stichting Bollenboos stellen hun gifklikkersite vrijdag open. Mensen kunnen er ook terecht met vermoedens van overtreding, zoals lozingen in sloten of het spuiten van gif op te korte afstand van woningen of bij te harde wind.

De meldingen worden gebundeld tot een zwartboek dat later dit jaar wordt aangeboden aan het kabinet.

Laatste reacties

  • fa. de Graaf

    Nog even doorgaan met zinloze akties tegen de boeren en tuinders, dan blijven er alleen maar de groten over en kan de overheid veel geld gaan besteden voor instandhouding van het landschap en buitengebied en komt ons voedsel uit het buitenland waar er minder controle is, ik denk dat die trend al niet meer te keren is.

  • hoekstra811

    De meeste consumenten in nederland verdienen te veel en hebben te veel vrije tijd,lopen te miepen over de boeren en wat we allemaal wel niet verkeerd doen.Ondertussen vullen ze eigen zakken ten koste van de agrarische inkomens en moeten zonodig kostbare brandstof verspillen voor hun luxe vliegvakanties...

Of registreer je om te kunnen reageren.