Home

Nieuws 4 reacties

Loonwerker polst animo om mais te zaaien

Swifterbant – Loonwerkers reden vroeger met hun machines rondjes door hun werkgebied om boeren aan te moedigen om met zaaien of oogsten te beginnen. Loonbedrijf Breure uit Swifterbant heeft er een makkelijkere manier voor gevonden die ook minder brandstof kost.

Woensdagavond slingerde het bedrijf een berichtje op Twitter: "Wie wil er het eerste mais zaaien. Wij staan er klaar voor." Om dat te onderstrepen werd er een foto bijgevoegd van een zaaimachine die achter een trekker hangt. Het berichtje had direct succes. De eerste hectares staan geboekt voor volgende week of de week erop.

Laatste reacties

 • aqwzsx12

  de week erop zijn we 25/4 dan is de kermis al in volle gang.
  de grond zal nog maar net, je dat zijn...

 • casesound

  De eerste mais is hier al gezaaid !

 • BO(skabout)ER

  met folie zeker ;)

 • vos ruinerwold

  Vos Ruinerwold is deze week al begonnen met zaaien
  zaad van de warme zak in de nog koude grond

Of registreer je om te kunnen reageren.