Home

Nieuws

John Deere bij meest bewonderde bedrijven

Moline – John Deere staat voor het vijfde jaar op rij in de top 50 van meest bewonderde bedrijven die magazine Fortune opstelt.

In 2012 is John Deere de enige agrarische onderneming op de lijst die wordt aangevoerd door Apple, Google en Amazon. Topman Samuel Allen van de trekkerbouwer uit Illinois ziet de veertigste plaats als een “bewijs van de toewijding van de werknemers van John Deere”,
Om te komen tot de ranglijst, beoordeelt Fortune 1.400 bedrijven van over de hele wereld en houdt onder directeuren een enquête. Alle bedrijven hebben een jaaromzet van 10 miljard dollar. Enkele voedingsbedrijven staan hoog op de lijst, zoals Coca Cola (plaats 4) Nestlé (32), Pepsico (37) en het Nederlands-Britse Unilever (39). Opvallend is ook de hoge notering van Whole Foods (19), een duurzame supermarktketen.

Of registreer je om te kunnen reageren.