Home

Nieuws 1 reactie

Dijksma onderzoekt mogelijk slecht functioneren faunavoorzieningen

Den Haag - Staatssecretaris Sharon Dijksma (landbouw) wil van terreinbeherende organisaties, gemeenten en provincies weten of hun faunavoorzieningen nog naar behoren functioneren. Uit een artikel van dagblad Trouw zou blijken dat deze vaak slecht worden onderhouden.

Overigens wil Dijksma niet bevestigen dat de voorzieningen zoals zoogdiertunnels en vispassages niet goed werken. Wel geeft zij aan dat er reden tot zorg is als dat het geval blijkt te zijn. Faunavoorzieningen worden vaak aangelegd ter  compensatie van de aantasting van natuur door economische activiteiten

Eén reactie

  • abtje

    Ze weet zelf het antwoord ook al, aangelegd, kost een vermogen en zijn vergeten. Verschillende zoogdiertunnels die ik weet zijn dichtgekiept om de dassen weg te houden.Om bunzings weg te houden bij vrij uitloop kippen enz.

Of registreer je om te kunnen reageren.