Home

Nieuws 1 reactie

Politie pakt jongens op voor diefstallen

Cuyk - Elf jongens in de leeftijd van 14 tot 21 jaar uit Gelderland en Noordoost-Brabant zijn in de afgelopen weken opgepakt op verdenking van een reeks diefstallen waaronder die van rode diesel.

De jongens maakten onder meer via Marktplaats afspraken voor een proefritje op te koop staande brommers, maar brachten die vervolgens nooit terug, aldus de politie dinsdag.

De zaak kwam begin februari aan het rollen toen een 16-jarige jongen uit Grave werd betrapt met een brommer die was gestolen in Huissen. De politie beschouwt deze jongen samen met een jongen van 17 jaar uit Overasselt en een 19-jarige uit het Brabantse Velp als hoofdverdachten.

De groep haalde onder andere zes keer rode diesel uit landbouwvoertuigen en nam grote hoeveelheden drank en gereedschappen weg uit schuurtjes. De meeste spullen werden doorverkocht.

Eén reactie

  • pieterdejong

    zal wel een taakstrafje worden. Een paar uur werken in het bos en ze kunnen gewoon weer hun gang gaan , zulke mensen die al zover zijn hun criminele activiteiten leren er toch niks van. Ik haal wel een nieuwe zak hondenbrok want mijn vriend helpt meer.

Of registreer je om te kunnen reageren.