Home

Nieuws 4383 x bekeken 8 reacties

Mesthandelaar blijft nog 45 dagen in hechtenis

Lierop - Mesthandelaar Anthony van den Broek blijft nog 45 dagen in hechtenis. Dit heeft de rechtbank gisteren besloten.

Het Openbaar Ministerie had hier om gevraagd. De opsporingsdienst van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit hield de mesthandelaar op 27 februari aan omdat hij wordt verdacht van grootschalige fraude met mest.

Laatste reacties

 • boerke brabant

  ze denken er over na om 1600 enkelbandjes te gaan uitreiken aan criminelen oftewel mensen die en gevaar (kunnen) zijn voor de maatschappij, maar als je asperges teelt of mest vervoert, dan wordt je opgesloten. Let op, wanneer je je schuldig hebt gemaakt aan frauduleuze praktijken dien je bestraft te worden maar om zolang in voorarrest gehouden te worden ?

 • boerkebrabant

  er zijn dus 2 boerkes brabant

 • Fozzy Bear

  Hopelijk zijn er nog meer boerkes in brabant

 • drikhend

  Boerke Braband beetje kort door de bocht . Mensen uitbuiten heeft niets met asperges telen te maken . Maar is gebeurt door een asperge teelster . En gebeurt in andere sectoren ook . Hier bij lopen mensen gevaar bij huisvesting die niet veilig is en werkomstandigheden die gevaarlijk zijn . En dan daarbij noch uitbuiting . Bij van den Broek neem ik aan dat hij zelf weinig loslaat . En men op grond van feiten hem langer vast kan houden . Om hem zo klein te krijgen . En niet dat hij direct een gevaar is .

 • koestal

  aan mest zit meestal een luchtje !

 • grasspriet

  misschien komt er nog een verdachte te voorschijn uit gelderland dicht bij zevenaar in de buurt, volgens mij zit daar ook een mesthandelaar met een zeer slechte reputatie , en daar lopen al jaren rechtzaken tegen .
  die persoon heeft al zeker drie vonnissen aan zijn broek maar gaat gewoon door omdat de overheid zeeeer langzaam te werk gaat.

 • Katje

  Na het lezen van alle artikelen en reacties op boerderij.nl over v.d. Broek wil ik toch even kwijt dat er veel leedvermaak bestaat gezien de onderzoeken en aanhoudingen in deze kwestie. Wel vergeten we dat de boeren nog altijd mondig genoeg zijn om wel of niet met v.d. Broek in zee te gaan, die keuze maken ze zelf, dus ligt die verantwoordelijkheid ook bij de boeren zelf. Men vergeet ook dat v.d. Broek velen letterlijk uit de stront heeft getrokken toen ze met de mest dreigden te blijven zitten. Ik kan alleen maar veel respect uitspreken over v.d. Broek. Aangezien de overheid al langer dan 3 jaar aan het onderzoeken is bij v.d. Broek en tot de dag van vandaag niks gevonden heeft, kan ik alleen maar zeggen dat hij zijn zaakjes wel degelijk goed voor elkaar heeft. En dan is het op de klompen aan te voelen dat ze ook nu niks gaan vinden. v.d. Broek is slimmer dan de totale ambtenarij. De hardwerkende mensen is het niet gegund om iets te mogen verdienen, en worden achter slot en grendel gezet. 30 gevangenissen worden in dit land gesloten en echte criminelen mogen met een enkelbandje de wijde wereld weer in. Dat ze het zooitje in Den Haag maar eens doorlichtten. Daar zitten de parasieten en zakkenvullers. Ik wens v.d. Broek en zijn mensen veel sterkte en succes. Gun jullie de beste afloop, en laat mensen maar lullen. Afgunst!

 • Mels

  Verdacht tot bewezen schuldig.Zo werkt het in Nederland.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.