Home

Nieuws 1 reactie

Europees Parlement stemt niet in met begroting

Straatsburg – Het Europees Parlement heeft niet ingestemd met het akkoord over de meerjarenbegroting dat de Europese regeringsleiders in februari hebben gesloten. Een meerderheid van het parlement wil meer flexibiliteit in de begroting en meer mogelijkheden om de meerjarenbegroting bij te stellen.

Het parlement wil tevens dat de uitgaven meer worden afgestemd op de inkomsten van het parlement. Wanneer het akkoord wordt aangepast aan de voorwaarden, is het parlement wel bereid in te stemmen met de begroting.

De meerjarenbegroting is van belang voor het budget dat beschikbaar is voor het landbouwbeleid.

Eén reactie

  • koestal

    zeker niet eens met de overbedeelde EU- ambtenaren,die dik in de watten worden gelegd

Of registreer je om te kunnen reageren.