Home

Nieuws 587 x bekeken

Voedingsproducenten gericht op relatie retail

Rijswijk - Voor fabrikanten van levensmiddelen staat de relatie met de retail in 2013 bovenaan de agenda. Gezonde voeding is tevens een belangrijk thema. Dat blijkt uit een jaarlijkse enquête dat als onderdeel van het Top Topics brancherapport wordt gepubliceerd door de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) en onderzoeksbureau GfK.

Het onderzoek is uitgevoerd onder 128 directieleden binnen de Nederlandse retail en levensmiddelenindustrie. Van de ondervraagden noemt 60 procent van de directieleden het onderwerp een speerpunt voor 2013. Voor de retail staat het aanbod van formules bovenaan de agenda. Daarnaast stellen zowel fabrikanten als retailers meer aandacht te schenken aan consumentenmarketing. In tijden van teruglopende koopkracht is het volgens de ondervraagden belangrijker dan ooit de consument centraal te stellen.

Of registreer je om te kunnen reageren.