Home

Nieuws 1 reactie

Trekker en hulpdiensten onderuit door glad wegdek

Wageningen - Een trekker, brandweerwagen en een politieauto zijn donderdagmorgen in Wageningen door de gladheid van de weg geraakt. De brandweer was op weg naar een trekker die in de sloot was beland. Maar ook de brandweerwagen verloor de grip op de weg en belandde op de zijkant, aldus een woordvoerster.

In de wagen zaten zes brandweerlieden. Een van hen is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de trekker had zijn voertuig al, ongedeerd, verlaten. Maar ook een politieauto die op weg was naar het incident, gleed uit in een bocht. Volgens een politiewoordvoerder kwamen de agenten met de schrik vrij. Een bergingsbedrijf is bezig de brandweerwagen weer op zijn wielen te krijgen.

Eén reactie

  • basvroeg

    't was een verreiker, maargoed...

Of registreer je om te kunnen reageren.