Home

Nieuws 2 reacties

PvdD wil loket stadslandbouw

Amsterdam – De stad Amsterdam moet een speciaal loket voor stadslandbouw krijgen. Dat vindt de lokale Partij voor de Dieren (PvdD), goed voor één zetel in de gemeenteraad.

Het voorstel wordt deze week besproken en wordt niet direct afgewezen door de grootste partij in de stad, de PvdA.

Mogelijk wordt het voorstel onderdeel van de Amsterdamse Voedselvisie die door de gemeente wordt ontwikkeld voor de agrarische ontwikkeling van braakliggende terreinen en leegstaande kantoren. Volgens PvdD-raadslid Johnas van Lammeren barst de hoofdstad van de ideeën, maar strandden ideeën omdat men niet weet hoe deze uit te werken. De stad bestaat uit verschillende stadsdelen met eigen politieke vertegenwoordigers en mensen zien op tegen issues als vergunningen en vervuilde grond.

Laatste reacties

  • agratax2

    Eindelijk lege kantoren als gesloten voedsel 'fabrieken'. Voer er in en vlees en groenten er uit. Weg mest probleem, weg mest transport, weg voedsel transport en kassa voor de onroerend goed jongens. Iedere Amsterdammer zijn eigen bio varkentje en zijn eigen bio tuintje inclusief scharrelkipjes en dit allemaal vlak bij huis. Wat zal Amsterdam mooi worden met al die super gezonde Amsterdammers.

  • Gerjo-Kompier1

    Ruim 20 jaar geleden werden in Leiden al geiten op 3 hoog achter gehouden. Onze Islamitische medelanders waren blijkbaar hun tijd ver vooruit ........ of gaan wij terug naar de Middeleeuwen?

Of registreer je om te kunnen reageren.