Home

Nieuws

Nutreco kocht 90.525 eigen aandelen in

Amersfoort - Nutreco heeft sinds de aankondiging van het inkoopprogramma van eigen aandelen 90.525 effecten gekocht voor een totale prijs van 6,2 miljoen euro. Het programma is aangekondigd op 8 februari en zal doorlopen tot 28 maart, tenzij het gekozen maximum van 700.000 aandelen al eerder is vergaard.

De producent van diervoeder, visvoer en vlees wil door de inkoop van eigen aandelen het dividend per uitstaand aandeel omhoog brengen en aandelenplannen voor werknemers mogelijk maken. De uitvoering is neergelegd bij ING Corporate Finance. Vaak is het terugkopen van aandelen een teken dat het bedrijf over meer cash beschikt dan het direct kan investeren.

Nutreco, bekend van merken als Trouw Nutrition, Nanta en Sada, realiseerde vorig jaar een omzet van 5,2 miljard euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.