Home

Nieuws 10423 x bekeken 20 reacties

Henk Bleker te huur

Dongen – Oud-staatssecretaris Henk Bleker is te huur. Via Sprekers en Inspiratiebureau Teeuwen Groep is Bleker te boeken als spreker.

Bleker wordt aangeprezen voor zijn humoristische en beeldende manier van spreken met mooie anekdotes. "Hij is een graag geziene gast bij ondermeer Pauw & Witteman omdat hij scherp in het debat is en een brede kijk heeft op mens en maatschappij", aldus het inspiratiebureau. Bleker kan tijdens zijn speech uitwijden over de economie, landbouw en innovatie, Europa en ‘ons land in een turbulente wereld’. De prijs van een uurtje Bleker kan via Teeuwen worden aangevraagd. Bleker is overigens niet de eerste landbouw-bewindspersoon die te huur is. Ook oud-minister van landbouw Cees Veerman is als spreker bij het kantoor te huur, dat ook tv-presentatoren en topsporters op de sprekerslijst heeft staan.

Laatste reacties

 • alco1

  Sluipreclame?

 • Freriks

  Nee, openlijke reclame

 • hendrik

  bleker tekoop of te huur is voor niks te duur

 • ed12345

  Heeft boerderij niks interesanters op papier te zetten

 • Frans Smit

  Te koop of te huur?
  Daar geef je toch nog geen kwartje voor !
  Maar het bod van Hendrik is helemaal niks.

 • anton1937

  Henk is meer waard dan de VVD en de PVDA bijelkaar,weg met dit kabinet.

 • jordi 1455

  weg met dit kabinet ze maken meer kapot dan drank kan goed maken.

 • nak

  te huur voor bij de lasagne

 • maxisprint

  als spreker is Bleker meer waard dan Veerman!! de laatste heeft veel stukgemaakt voor de landbouw

 • Bison

  Jullie hadden Geert Wilders op de troon moeten zetten Jordi 1455

 • jordi 1455

  Bison dan krijg je jeweetwel dictatuur.

 • Demeter Griend

  Bison is niet anders gewend, woont in een geweldig land die goed op zijn onderdanen past met uitstekende voorzieningen voor hun ouderen. Daar laat hij graag zijn Nederlandse paspoort voor daar waar hij hoort.

 • Miriamnu

  Hij mag bij mij komen eten en blij zijn dat hij nou eindelijk eens leert dat er een fantastische keuken bestaat zonder factory farming. Als toetje krijgt hij een venijnige klap om zijn oren. Wat een sukkel.

 • jordi 1455

  Miramnu dan nodig ik je idool thieme uit en sla haar een hersenschudding (in de hoop dat haar verstand gaat werken) eerlijk=eerlijk.

 • jordi 1455

  ik wist dat wakker dier gewelddadig was.

 • Mozes

  Miriamnu, die venijnige klap om de oren doe je dat met de blote hand of met jou zweepje? Maak je ook gebruik van kettinkjes en leren riempjes? Jij lijkt mij een hele strenge meesteres.

 • ed12345

  Demeter griend even een paar dingetjes recht zetten de provincie betaalt de ziekte verzekering voor IEDEREEN wij hebben veeeel minder wetten en wetjes waar je aan houden moet,wat de ouderen zorg betreft het is ongeveer zo als in holland als je geen geld hebt kom je ook in een verzorgings huis vaak de zelfde als degene die het zelf betalen Als je nooit belasting betaald hebt is alleen het federale pensioen niet erg vet maar als je hele werkende leven belasting betaald hebt is het provinciale pensioen daar bovenop meestal genoeg om er redelijk van te leven en degene die in een vakbond zitten hebben daarboven nog eens het beroepspensioen zodat ze vaak beter af zijn als toen ze werkte Ik woon hier nu bijna 34 jaar in de 70er en 80er jaren was holland voor de gewone loontrekker beter als hier maar hier is de klok vooruit gezet en bij jullie is de klok de laatste 15 jaar constant terug gezet Als ik zie wat bij jullie b.v. een auto hebben kost dat lijkt toch nergens op ik betaal hier per auto ongeveer $220 wegenbelasting per jaar en verzekering allrisk ongveer $400
  Nee niet te negatief over Canada doordat er dunnere bevolking is is er ook minder stress

 • koestal

  heeft hij al wat gemerkt van de aardbevingen ? misschien wel een baan als schade expert

 • overheid

  Tsjong, het commentaar op het artikel heeft al net zoveel diepgang gekregen als het artikel zelf.

  Ik zal zelf geen duit in het zakje doen. Genoeg is genoeg.

 • Frans Smit

  Als ik zo de artikelen lees neemt niemand Bleker eigenlijk serieus. Er worden alleen maar wat grappen over hem gemaakt. Zelfs de overheid geeft er geen duit voor. Da's inderdaad genoeg.

Laad alle reacties (16)

Of registreer je om te kunnen reageren.