Home

Nieuws 447 x bekeken 1 reactie

Britten halen nu Franse maaltijden terug

Londen – Vrijwel alle grote Britse supermarkten, waaronder ook Aldi, hebben een reeks kant-en-klaar maaltijden uit de koeling en diepvries verwijderd na een waarschuwing van de Franse producent Comigel. Comigel, dat diepvriesproducten maakt onder de merknaam Findus, heeft haar afnemers gewaarschuwd dat het product niet volledig overeenkomt met wat er op de verpakking wordt vermeld.

Of het daarbij gaat om de aanwezigheid van paardenvlees, zoals eerder bij Britse en Ierse hamburgers het geval bleek, is niet meegedeeld maar wordt door de Britse media wel gesuggereerd. De winkelbedrijven hebben laten weten dat het terughalen van de producten een pure voorzorgsmaatregel is.

Eén reactie

  • koestal

    momenteel wordt bijna overal paardenvlees in verwerkt,als je nu een fricandel koopt of een worst,er is een overschot aan paardenvlees door de economische recessie en die moet ergens naar toe

Of registreer je om te kunnen reageren.