Home

Nieuws 1981 x bekeken 4 reacties

'Voorzitters wel geïnformeerd over regeling top Vion'

Den Bosch - De leden van de algemene vergadering van ZLTO zijn wel geïnformeerd over de manier waarop de leiding bij Vion gebruik heeft gemaakt van een regeling om aandelen terug te verkopen aan het bedrijf. Dat zegt voorzitter Hans Huijbers van ZLTO.

De informatie is niet op de algemene vergadering gegeven, maar hij heeft de informatie wel verstrekt, benadrukte hij. Daarmee reageert Huijbers op afdelingsvoorzitters, die zeggen dat er geen mededelingen zijn gedaan in de algemene vergadering van de ZLTO. Ook ZLTO-bestuurder en Vion-commissaris Toon van Hoof zei dat afgelopen week nog. 
Huijbers gaf in een gesprek met journalisten summier toelichting op de perikelen rond Vion. In zijn toespraak voor de leden ging hij niet op de situatie bij Vion in. "Dat zijn incidenten, die niet leidend moeten zijn bij het ZLTO-congres", aldus Huijbers.
"Bij Vion is veel geld verdampt, maar dat geld heeft nooit contant in onze portemonnee gezeten. Dat moeten de mensen zich wel realiseren", zegt Huijbers.

Laatste reacties

 • j.verstraten1

  Helemaal waar, maar mensen moeten zich ook realiseren dat het rendement van dat geld, in de goede jaren, althans voor een gedeelte, wél jaarlijks in 'onze' portemonnee kwam.

 • aarthamstra1

  Dat is nu coöperatie onwaardig.Heb het wel gezegd??? .waarom wist niemand het dan.Vind het ook niet verkeerd dat ze misbruik van hun voor kennis maakte.Alleen jammer dat het openbaar werd.

 • gjh

  hans huybers we hadden afgesproken dat je niet meer zou liegen

 • tonneke

  het bedrijf is bijna gevallen in de afgrond encebe en Dumeco waren al voor gegaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.