Home

Nieuws 551 x bekeken

Rijksdienst neemt werk schappen over

Den Haag - De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) gaat het werk van de productschappen overnemen. Bij de nieuwe rijksdienst worden ook Agentschap NL en Dienst Regelingen ondergebracht. De RVO is een onderdeel van het ministerie van Economische Zaken.

De RVO wordt verantwoordelijk voor een aantal regelingen die voortvloeien uit het Europees landbouwbeleid die nu nog door de productschappen worden uitgevoerd. De overheveling van een aantal regeling gaat op 1 januari in. De verwachting is dat de productschappen per 1 januari 2015 definitief worden opgeheven.

Medewerkers van de productschappen die nu bij de schappen belast zijn met de medebewindstaken, gaan over naar de RVO. De site RVO.nl is nog niet operationeel.

Of registreer je om te kunnen reageren.