Home

Nieuws 2032 x bekeken 3 reacties

Dijksma vecht EU-boete aan

Den Haag – Staatssecretaris Sharon Dijksma (landbouw) stapt naar de rechter om een vordering van de Europese Commissie aan te vechten. Zij is het oneens met een rekening van 5,3 miljoen euro voor niet-betaalde rente in de periode 1988-2006.

De naheffing volgt uit controles op de debiteurenadministratie van een aantal productschappen. Doordat de schappen bepaalde vorderingen niet hebben geïnd, is er sprake van misgelopen rente; de helft daarvan moet nu alsnog aan Brussel worden overgemaakt. Volgens Dijksma betreft dit echter een regeling die destijds nog niet van kracht was.

Laatste reacties

 • lepercheron 46

  Laat Italie eerst maar eens betalen.

 • ...............

  Als Sharon haar gewicht in de strijd gaat gooien mag de EU wel op hun tellen passen.
  O nee, ze praat altijd tegen de kleuterklas.

 • koestal

  Sharon doe je best ,laten ze eerst maar die vele declaraties van de eigen ambtenaren in Brussel maar eens controleren ,daar kennen ze er wat van

Of registreer je om te kunnen reageren.