Home

Nieuws 1208 x bekeken

Bramer nieuwe hoofdredacteur Nieuwe Oogst

Zwolle - Patrick Bramer wordt de nieuwe hoofdredacteur van Nieuwe Oogst en de daaraan gelieerde website Nieuweoogst.nu. De dertigjarige journalist is nu nog werkzaam als hoofdredacteur van het blad Bouwmachines van uitgever Reed Business Media.

Bramer volgt Berend Santema (LTO Noord) en Douwe Korting (ZLTO/LLTB) op als hoofdredacteur van het verenigingsbladen van LTO Nederland. De nieuwe hoofdredacteur heeft na zijn opleiding journalistiek gewerkt bij de Twentsche Courant Tubantia en De Telegraaf. Hij werkte ook voor de vakbladen Distrifood en Foodmagazine.

Nieuwe Oogst maakt een nieuwe start vanaf januari bij uitgever Agripers. De bladen werden tot nu toe uitgegeven door de verenigingen LTO Noord, ZLTO en LLTB. In de nieuwe organisatie komt een verenigingsblad in drie regionale edities: Noord, Midden en Zuid.

Bramer zegt dat hij in de afgelopen periode kennis heeft gemaakt met de verschillende geledingen binnen de LTO-organisatie. "Ik heb op basis daarvan alle vertrouwen dat we vanuit het politieke belangenveld de titel Nieuwe Oogst nog beter op de kaart gaan zetten."

Of registreer je om te kunnen reageren.