Home

Nieuws 14 reacties

Actie anti Wakker Dier overspoelt tv-redactie

Zieuwent - De Anti-Wakker-Dier-pagina op Facebook heeft woensdag gezorgd voor een stormloop aan reacties bij de redactie van het televisieprogramma Pauw en Witteman.

Het televisieprogramma was eventueel van plan een item te besteden aan de tegenactie vanuit kringen van veehouders tegen de dierenwelzijnsorganisatie Wakker Dier. In de zoektocht naar een stevig in de schoenen staande boer of boerin, die in het programma het veehouders standpunt goed kon verwoorden, werd het telefoonnummer van Pauw en Witteman op de Facebookpagina gezet.

De reactie van zich vrijwillig meldende veehouders en andere belangstellenden was zo groot de de redactie overspoeld werd met telefoontjes van belangstellenden. De redactie besloot een eventueel item naar later datum uit te stellen. Het telefoonnummer van Pauw en Witteman is weer van de site verwijderd.

Laatste reacties

 • alco1

  Mozes. Dat is nou iets voor jouw.

 • new kids

  En je moet heel erg uit kijken dat ze je laten uitspreken, anders kan het helemaal de verkeerde kant uitslaan. En in de journalistiek is dat nou net het probleem, ze trekken de microfoon voor je mond vandaan op het moment dat het hun past.
  En als Joepie ook aan tafel zit brandt ie je tot op de veter op, dus een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  Zie liever de heren op m'n bedrijf met vooraf schriftelijke garantie dat er geen millimeter wordt uitgeknipt en diep op alles wordt ingegaan.

 • alco1

  Het enigste wat je kunt doen is alleen maar kernachtige uitspraken doen en ook alles zelf opnemen. Als je eisen gaat stellen hoeven ze je niet meer.

 • tinus888

  ceesjan vogelaar moeten ze nemen

 • Mozes

  Nee Alco #1, dat is niet wat voor mij. Schriftelijk kan ik mij goed uitdrukken maar verbaal niet. Daarom gebruik ik ook de naam 'Mozes'. ( de bijbelse Mozes was ook verbaal gehandicapt)
  Wel heb ik mij gisteren direct op Facebook aangemeld om daar mijn bijdrage te leveren. Ondanks dat ik nog lang niet weet hoe Facebook precies werkt heb ik al wel een aantal reacties geplaatst.

 • gjh

  mozes ben het met alco eens percies iets voor juow jij weet het zo goed als je naar p en w moet wil ik wel met je meegaan als goliath

 • alco1

  gjh. Je kunt beter als David meegaan.
  Met wat @Mozes zegt. Ik kan jouw de hand schudden. Ik heb een keer een dikke tak op mijn hoofd gekregen, waardoor het ad rem reageren een behoorlijke knauw heeft opgelopen.

 • Mozes

  De bijbelse Mozes werd niet vergezeld door Goliat en ook niet door David. Toen de bijbelse Mozes van God naar de Farao moest werd hij vergezeld door zijn jongere broer die namens hem het woord voerde.

 • alco1

  Dat weten we ook nog wel hoor! Maar wij zijn niet als Aäron.

 • Elevage

  fijn dat er eindelijk een kans komt om als 'boeren' je woordje te doen. het werd een keer tijd!

 • Vegan

  Het is nog maar de vraag of je voor het TV publiek kan uitleggen waarom dieren moeten lijden voor een kipfilet of waarom de kalfjes bij hun moeder worden weggehaald. De argumenten van echte dierenliefhebbers zijn een stuk sterker en jullie actie tegen Wakker Dier maakt jullie nog kwetsbaarder.

 • info104

  Vegan; je lult als een wakker dier volgeling en begrijpt het leven van een echte boer niet , dus hou liever die domme uitspraken voor je, Een boer is niet de eerste de beste burger ,maar een ondernemer , hij hoort in de groep van Shell ed. het zijn TOP ondernemers die levensmiddelen produceren en de hoogste kwaliteit willen leveren en of dit nu kip of varkensvlees of aardappelen of groenten zijn, het is allebei een levend product wat panklaar word gemaakt. Tevens zijn het allemaal natuurproducten die we als mens zo goed als mogelijk verzorgen voor een zo hoog mogelijke opbrengst, dat is de taak van elke werkende mens.

 • alco1

  Het is heel gemakkelijk uit te leggen waarom dieren geboren mogen worden en kunnen genieten van een zeer verwent leventje. Ook kalfjes direct bij de moeder vandaan voorkomt grote weemoed op later tijdstip.
  De zogenoemde echte dierenliefhebbers zijn mensen die dieren zelfs nog niet geboren willen laten worden. Het zijn gewoon mensen die zelf niets presteren en hun zieligheid op anderen spuien.

 • gjh

  vegan als ze iemand zoeken die dom uit zijn nek lult mag jij je vinger opsteken. wij zijn immers voedsel producent en niet wat jij denkt dus doe me een plezier en ga maar in de zandbak spelen daar horen van die typen als jij

Laad alle reacties (10)

Of registreer je om te kunnen reageren.