Home

Nieuws 6368 x bekeken 4 reacties

Windmolens staan dinsdag mogelijk even stil

Barneveld - Windmolens in Nederland staan dinsdag mogelijk even stil als eerbetoon aan de twee monteurs die dinsdag om het leven kwamen toen ze aan het werk waren in een turbine in Ooltgensplaat. De twee mannen van 19 en 21 jaar uit Barneveld worden dinsdag in stilte begraven. Dat heeft het bedrijf waar de twee werkten vrijdag laten weten.

Volgens de directie van Bettink Service Team hebben "verschillende bedrijven en particulieren het initiatief genomen om de windturbines voor een bepaalde tijd stil te zetten als teken van medeleven en respect". Uiterlijk maandag moet bekend zijn of de actie doorgaat.

Laatste reacties

 • joost.stallen1

  Kwam deze ochtend langs de uitgebrande molen. Daar word je stil van, zeker als je van getuigen hoort dat de twee monteurs, jongens nog, tijdens de brand geen kant meer uit konden.
  Ik heb geen verstand van windmolens, maar je zou toch zeggen dat er een of andere stijgbuis met een sprinklerinstallatie in moet zitten, zodat van de grond af bluswater tot in de gondel geperst kan kan worden.
  Dat helpt deze jongens niets meer, ik wens hun omgeving heel veel sterkte.

 • deer123

  Leer de monteurs BaseJumping , kunnen ze er van afspringen met een parachute

 • koestal

  Je moet wel durf hebben om dit werk te doen,triest om zo aan je einde te komen voor deze jonge mensen,familie veel sterkte !

 • josrodenburg

  ga der maar aanstaan verbranden of dood vallen? echt een verschrikkelijke
  keuze. hoop dat ik nooit daar tussen hoef te kiezen!!

Of registreer je om te kunnen reageren.