Home

Nieuws 598 x bekeken

Waterschap Groot Salland stelt datum herschouw uit

Zwolle - Waterschap Groot Salland stelt de datum voor de herschouw, die oorspronkelijk maandag plaats zou vinden, uit tot 2 december.

Onderhoud was de afgelopen periode niet mogelijk omdat door overvloedige regenval het land moeilijk begaanbaar is.

Op 28 oktober heeft het waterschap de jaarlijkse schouw gehouden. Toen is de onderhoudstoestand van de watergangen gecontroleerd. In een brief van 1 november is een aantal onderhoudsplichtigen in de gelegenheid gesteld om alsnog voor 11 november het onderhoud aan de watergangen uit te voeren.
Als de weerssituatie zodanig blijft, dat uitvoeren van onderhoud ook voor 2 december onmogelijk is zal er geen herschouw worden gehouden en geen bestuursdwang worden uitgevoerd. Het waterschap laat wel weten dat als er geen herschouw komt, boeren wel verantwoordelijkheid blijven voor de onderhoudssituatie van de watergang(en) waarvoor ze onderhoudsplichtig zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.