Home

Nieuws 1 reactie

Van Doorn rondt bijdrage Verbond van Den Bosch af

Den Bosch - Daan van Doorn, voorzitter van het Verbond van Den Bosch, heeft zijn werk conform de opdracht afgerond. Dat laat de provincie Noord-Brabant weten.

De Commissie-Van Doorn is opgeheven en voorzitter Daan van Doorn heeft een eindrapportage afgegeven waarin staat omschreven welke doelen bereikt zijn. Gedeputeerde Staten (GS) van Noord-Brabant heeft het rapport in ontvangst genomen. Dat bleek gisteren uit navraag bij de provincie. GS bespreekt binnenkort het eindrapport en de rol van de provincie bij het borgen van de duurzaamheidsdoelen van het Verbond van Den Bosch.

Brabant stelde de Commissie in eind 2010 met als opdracht om zich ‘vanuit de context van de gehele agrofoodsector te buigen over de verduurzaming van de veehouderij in Brabant’. GS gaat onderzoeken hoe de doelstelling in de toekomst geborgd kunnen worden.

 

 

 

 

 

Eén reactie

  • pdenh1

    Is het de felle critiek, die van Doorn te verduren krijgt, vanwege zijn bestuurlijke taak van Vion, dat hij het hazenpad gekozen heeft.Nieuwsgierig naar antwoord van Dijksma.

Of registreer je om te kunnen reageren.