Home

Nieuws 453 x bekeken 1 reactie

Tyson verwacht verdere omzetstijging

Springdale - Vleesgigant Tyson Foods verwacht voor het komende fiscale jaar een omzetgroei van 5 procent. Het bedrijf zou dan op een record omzet van 36 miljard dollar uitkomen.

In het fiscale jaar 2013 liet de vleesverwerker een groei zien van 4 procent. Het fiscale jaar in de Verenigde Staten  loopt van 1 oktober tot 30 september. Belangrijkste peilers onder de omzetgroei zijn rund- en pluimveevlees. Vanwege relatief hoge prijzen voor rund- en varkensvlees voorziet Tyson vooral goede afzetmogelijkheden voor pluimveevlees. In het vierde kwartaal van 2013 steeg de omzet van de pluimvee divisie van 2,96 naar 3,16 miljard dollar.

Eén reactie

  • Maaike van Veen


    19-11-2013 http://www.youtube.com/watch?v=T48yOYjz5sk

    Schande dat jullie aan zo'n walgelijk bedrijf nog woorden vuil maken. Het zou jullie sieren als jullie openlijk afstand nemen van deze wrede, sadistische en onmenselijke behandeling jegens die arme dieren!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.