Home

Nieuws 831 x bekeken 1 reactie

Jonge boeren en burgers in gesprek over voedsel

Utrecht - Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) en de Youth Food Movement (YFM) hebben vandaag de online blogserie De Toekomst van ons Voedsel op www.heteetcafe.eu gelanceerd, de eerste aflevering gaat over verjonging in de landbouw.

Elke week zal de kijker in een nieuwe aflevering van de vierdelige serie meegenomen worden naar het platteland. Zowel een varkenshouder, een akkerbouwer, een melkveehouder als een tuinbouwer komt aan bod. Binnen elke sector kan een kijkje genomen worden. Het doel van de serie is volgens de initiatiefnemers dat de jonge boeren en burgers gezamenlijk op zoek gaan naar de uitdagingen waar de landbouw voor staat en de verbeteringen die de komende jaren noodzakelijk zijn in het voedselsysteem.

Eén reactie

  • koestal

    veel burgers denken dat het voedsel uit de supermarkt komt

Of registreer je om te kunnen reageren.