Home

Nieuws

ForFarmers past bestuursstructuur aan

Lochem – Voeronderneming ForFarmers past zijn bestuursstructuur aan. Vanaf 1 januari is niet één persoon algemeen directeur van de onderneming ForFarmers en voorzitter van het bestuur van de coöperatie FromFarmers.

De coöperatieve voeronderneming past de structuur aan van het bestuur in aanloop naar de geplande beursgang en het aangekondigde vertrek van de huidige topman Bert-Jan Ruumpol per 31 december. Ruumpol is nu nog zowel algemeen directeur van de onderneming ForFarmers als bestuursvoorzitter van de coöperatie FromFarmers.

Afgelopen donderdag heeft de algemene vergadering van aandeelhouders van ForFarmers Yoram Knoop benoemd als algemeen directeur (CEO) van ForFarmers vanaf 1 januari. Vanaf die datum wordt Jan Eggink voorzitter van de coöperatie FromFarmers. Samen met Jan Markink neemt hij de bestuurstaken binnen de coöperatie over van Ruumpol.

Of registreer je om te kunnen reageren.