Home

Nieuws 1 reactie

Boeren heffen blokkades rond Parijs op

Parijs – De boerenbonden FDSEA en Jeunes Agriculteurs in de regio Parijs hebben hun leden opgeroepen alle blokkades rond de hoofdstad onmiddellijk op te heffen. Dat is gebeurd nadat bij één van de actiepunten een automobilist om het leven kwam toen hij tegen de stilstaande trekkers botste.

Elders raakten zes mensen gewond toen hun auto in botsing kwam met een langzaam rijdende trekker.

De politie heeft aangekondigd te onderzoeken wie verantwoordelijk is voor het dodelijke ongeval, dat in het nachtelijk duister gebeurde. ''Wij hebben ons medeleven betoond met de familie en roepen ook op om alle acties stop te zetten,'' aldus Damien Greffin van FDSEA Ile-de-Paris.

Eén reactie

  • schoenmakers1

    is natuurlijk erg voor de mensen die het meemaken maar ik heb we eens met een machine een auto geraakt die zo geparkeerd stond dat ik er moeilijk doorkon, wie was fout, ja je raad het al, ik dus je mag nooit tegen een stilstaand voorwerp aanrijden, en ja langzaam rijdende trekker, ze willen toch dat we ons aan de regels houden, nee er is eigenlijk niks gebeurd wat niet door de beugel kan

Of registreer je om te kunnen reageren.