Home

Nieuws 3 reacties

Dijksma zoekt vertrek Van Doorn uit

Den Haag – Staatssecretaris Sharon Dijksma (landbouw) gaat de Tweede Kamer informeren over het vertrek van Daan van Doorn bij de commissie-Van Doorn, die zich richt op het verduurzamen van de veehouderij.

Dat zegt ze in reactie op vragen van Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren. Zij zegt dat Van Doorn met de noorderzon is vertrokken omdat er geen middelen meer tot zijn beschikking stonden om het proces rond het Verbond van Den Bosch verder gestalte te geven en te ondersteunen.
Volgens Van Doorn en de Provincie Noord-Brabant is de commissie opgeheven zoals vooraf afgesproken, omdat de opdracht is voltooid.
Dijksma zegt zelf ook overvallen te zijn door het vertrek van Van Doorn. "In de media worden verschillende redenen voor het vertrek genoemd. Het lijkt mij echt zeer onverstandig om daar nu over te speculeren. Ik ga het natuurlijk wel uitzoeken. Ik wil het namelijk ook weten", aldus Dijksma.

Laatste reacties

  • VLBD

    Misschien terug naar VION?

  • PluimveeBrabant

    Krijgt wel weer een baantje in een commissie met ene Wijffels of zo. Zakken gevuld en wegwezen.

  • Jan van het Zand

    Zit te kaarten met Anton Vermeer in het Brabantse Haaren.

Of registreer je om te kunnen reageren.