Home

Nieuws 4 reacties

Commissie-Van Doorn opgeheven

De Commissie-Van Doorn heeft haar opdracht terug gegeven aan Gedeputeerde Staten (GS) van Noord-Brabant.

Dat blijkt uit navraag bij de provincie. Formeel heeft GS nog geen bericht gekregen dat Daan van Doorn de stekker trekt uit zijn Commissie. Van Doorn heeft een eindrapport in concept klaar waarin omschreven staat welke doelen bereikt zijn. Brabant stelde de Commissie in eind 2010 met als opdracht om zich 'vanuit de context van de gehele agrofoodsector te buigen over de verduurzaming van de veehouderij in Brabant'. GS gaat onderzoeken hoe de doelstelling in de toekomst geborgd kunnen worden.

Laatste reacties

 • trust

  jammer dat de sector zichzelf door verschillende technieken buitenspel heeft geplaatst. Als die stekker van de luchtwassers uitgetrokken wordt, dan pas kan men naar een duurzame veehouderij

 • krulsaart

  Zo zie je maar weer: het verstand komt met de jaren. Na 10 jaar de juiste man op de juiste plaats geweest te zijn bij VION (we weten allemaal hoe dat afgelopen is), maakt hij nu de beste beslissing sinds tijden: stoppen!!

 • fransderondhoeven

  wel 20 jaar te laat

 • BW

  Daan stopt, en wij zitten met de ellende die is ontstaan, waarvan ook hij aan bij gedragen heeft. Misschien heeft Daan goede dingen gedaan, verkeerde dingen hebben de overhand. En nu met de stille trom vertrokken. Denk niet dat er een afscheidsreceptie komt.

Of registreer je om te kunnen reageren.