Home

Nieuws 4 reacties

Aanhoudingen voor diefstal veevoersilo

Beltrum - Twee mannen uit de gemeente Bronckhorst (20 en 23 jaar) zijn afgelopen donderdag aangehouden voor diefstal van een veevoersilo.

Dat meldt de politie. Bij een boerderij aan de Zieuwentseweg hadden zij een stalen veevoersilo opgeladen op een platte wagen met trekker, en stonden op het punt daarmee vandoor te gaan. De eigenaar betrapte hen en belde de politie. De mannen werden in afwachting van nader onderzoek ingesloten.

Laatste reacties

 • HJ O R

  opsluiten in de silo

 • hen

  sommige boeren worden wakker als je het s 'nachts doet misschien een tip.............

 • Zuperboer

  Er is zo'n behoefte om te melken dat er een run is ontstaan op voersilo's. Tip: Leg alle silo's op het erf met een ketting vast aan elkaar. Bedankt doar hei'j ut veur.

 • Jan van het Zand

  Paardendieven werden in Texas gelynched. Maar dat is niet meer zo. Wat moet je met voersilodieven? Je kan ze maar moeilijk door de versnipperaar doen en dan in de voersilo blazen en daarna via de brijvoermachine opvoeren aan de varkens. Toch maar meegeven met de politie. En de agenten balen ook als een stekker. Ze maken een procesverbaal op in tienvoud en zetten de deur open en zo lopen de dieven in de Achterhoek na 1 uur weer los in het wild. Kom je ze tegen in het wild en vraagt aan ze? Wie ben je en wat doe je? Krijg je als antwoord: Ik ben Gerrit steel als de raven en ben een draaideurcrimineel. Advies voor de boeren in de Achterhoek: Hou de lasso gereed.

Of registreer je om te kunnen reageren.