Home

Nieuws

Ledenblad Nieuwe Oogst op nieuwe leest

Zwolle - Het ledenblad van LTO Noord, ZLTO en LLTB wordt op een nieuwe leest geschoeid. De uitgeefactiviteiten van de drie belangenbehartigingsactiviteiten zijn ondergebracht bij LTO Bedrijven.

De redacties zijn samengevoegd en ingekrompen.

Het ledenblad krijgt drie edities: Noord, Midden en Zuid, met elk eigen regionaal nieuws en verenigingsinformatie. Tot nu toe geven LTO Noord, ZLTO en LLTB ieder een eigen invulling aan het ledenblad. ZLTO en LLTB geven vooral accent aan de belangenbehartiging en verenigingsnieuws, terwijl LTO Noord nadruk legt op de agrarische nieuwsvoorziening. De plannen voor de reorganisatie liggen bij de Ondernemingsraad. Nieuwe Oogst heeft naar eigen zeggen een oplage van 42.000. Het abonnement is gekoppeld aan het lidmaatschap van een van de LTO-organisaties.

Of registreer je om te kunnen reageren.