Home

Nieuws 4 reacties

Korting toeslag definitief 4 procent

Brussel - De Europese Commissie heeft de generiek korting op de toeslagen voor dit jaar definitief verlaagd naar 4 procent.

Eerder zouden alle boeren die directe betalingen van de EU ontvangen 5 procent gekort worden in verband met een lager beschikbaar budget. Boeren die minder dan 5.000 euro kregen zouden worden uitgezonderd van de korting. De Commissie verlaagt deze ondergrens nu naar 2.000 euro, waardoor alle boeren 4 procent minder premie krijgen in plaats van 5 procent.

Laatste reacties

 • wullum

  Dan kunnen ze die arme ambtenaren tenminste wat meer uitbetalen !

 • koestal

  kunnen ze de boeren weer een loer draaien,en die ambtenaren in Brussel mogen elke scheet declareren

 • XB

  Die ambtenaren plussen elk jaar. Ik heb toeslagen nog nooit 100% uitbetaald gekregen! Altijd vindt men wel een 'gegronde' reden voor korting. Kort de lonen en bonussen van de Brusselse ambtenaren dit jaar en betaal de boeren is een keer normaal hun opgebouwde toeslag.

 • bharbers

  Dus de kleinere boer kan weer bijdragen aan de grotere subsidie slurpers

Of registreer je om te kunnen reageren.