Home

Nieuws 818 x bekeken 3 reacties

Investeerders bieden op Vion Ingredients

Boxtel - Verschillende investeringsmaatschappijen hebben eind september een bindend bod uitgebracht op Vion Ingredients, een onderdeel van Vion dat slachtbijproducten verwerkt.

Dat meldt De Telegraaf. Vion zelf wil alleen kwijt dat het doel nog steeds is het bedrijf voor het einde van 2013 te verkopen. Eerder meldde een doorgaans betrouwbare bron dat naast de geïnteresseerde investeringsmaatschappijen Apollo, CVC, Permira en Advent ook twee branchespelers, het Duitse Saria en Amerikaanse Darling International, interesse hebben. De veiling is in handen van Merrill Lynch, tegenwoordig onderdeel van Bank of America.

Laatste reacties

 • Ishtar

  Varkensboeren zeg maar dag tegen jullie zuur-verdiente ZLTO centjes........
  Raar dat LTO of de de NVV niet een stichting beginnen om de VION bestuurders zakelijk en prive aansprakelijk te stellen.
  Beslag op huizen, geld auto's is het minste wat zou moeten gebeuren.

 • Ishtar

  NVV kwam toch op voor haar leden?

 • Broederijbrok

  Ishtar, ik dacht dat de NVV opkomt voor al haar leden. Ik weet niet of dit ook geldt voor eigen gemaakte keuzes, met een marktpartij. Ik denk dat veel NVV leden, bewust nooit rechtstreeks aan deze partij hebben geleverd. Zo zie ik het op afstand.

Of registreer je om te kunnen reageren.