Home

Nieuws

Evenementenhal start agrarisch beursseizoen

Hardenberg - Dinsdag 22 oktober aanstaande trapt de organisatie Evenementenhal haar agrarische beursseizoen af met de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Hardenberg. Deze beurs – voor de varkens-, kalver- en pluimveehouderij - duurt drie dagen. Volgens de organisatoren zullen ruim 330 exposanten zich presenteren en zijn er tal van innovaties te bewonderen.

Een week later, van 29 tot en met 31 oktober, wordt de LIV al gevolgd door de beurs Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, eveneens in de Evenementenhal in Hardenberg. In Venray wordt van 19 tot en met 21 november ook een Rundvee & Mechanisatie Vakdagen gehouden. De LIV Venray is van 25 tot en met 27 februari.

In dit beursseizoen gaat de organisatie van Evenementenhal ook de grens over. Van 26 tot en met 28 november 2013 wordt de eerste editie van de AgrarKontaktTage gehouden in MesseHAL in het Duitse Bad Salzuflen. Deze agrarische vakbeurs richt zich zowel op de intensieve- als rundveehouderij in Duitsland.
Meer informatie is dit vinden op www.agrarischebeursagenda.nl en op www.messe-hal.de.

Of registreer je om te kunnen reageren.