Home

Nieuws

Spaanse afnemer moet 6 ton betalen aan Provimi

Rotterdam - Het Rotterdamse veevoerbedijf Provimi heeft van de rechter gelijk gekregen in zijn vordering op het Spaanse bedrijf Medigan.

De Rotterdamse rechtbank zegt dat het Spaanse bedrijf ruim  605.000 euro moet betalen plus rente, zo blijkt uit een deze week gepubliceerd vonnis. Het Spaanse bedrijf heeft 35 facturen van het Rotterdamse bedrijf onbetaald gelaten. Reden voor Provimi om de overeenkomst tussen de twee bedrijven op te zeggen. Het Spaanse bedrijf stelt dat het als gevolg van het optreden van Provimi ongeveer 941.000 euro schade heeft geleden. De rechter zegt echter der er geen grond is Provimi aansprakelijke te stellen voor dat bedrag. Het Spaanse bedrijf moet echter de facturen nog wel betalen – met rente.

Of registreer je om te kunnen reageren.