Home

Nieuws 1715 x bekeken

PVV-bestuur heeft nieuwe voorzitter op het oog

Zoetermeer - Het bestuur van het Productschap Vee en Vlees (PVV) wil op 14 januari in een ingelaste vergadering een nieuwe kandidaat voor het voorzitterschap van het productschap voordragen.

De nieuwe voorzitter krijgt tot taak het productschap door het opheffings- en afbouwproces van 2013 en 2014 te loodsen. Dat meldt PVV-secretaris Ben Dellaert.

Op de website en in het mededelingenblad van de PBO's maakt het bestuur gewag van de voorgenomen benoeming. In de mededeling biedt het bestuur van het PVV de mogelijkheid aan andere eventuele belangstellenden zich zo spoedig mogelijk te melden.

"Het bestuur heeft van de SER de toestemming om deze afwijkende procedure te volgen, gezien de huidige omstandigheden", zo meldt Dellaert. Normaal is een productschap verplicht om een volledige open sollicitatieprocedure te volgen.

Of registreer je om te kunnen reageren.