Home

Nieuws

Nieuwe voorzitter sectie Agrarisch Vastgoed VBO Makelaar

Nootdorp – Meep van Veldhuizen (56) is de nieuwe voorzitter van de sectie Agrarisch Vastgoed van brancheorganisatie VBO Makelaar en neemt vanaf 1 januari de voorzittershamer over van Bert Merkens.

Meep van Veldhuizen is sinds 2005 lid van de secties Agrarisch Vastgoed en Wonen van VBO Makelaar. Van Veldhuizen wil de sectie Agrarisch Vastgoed meer op de kaart zetten en zich richten op verdere ledengroei, kwaliteitsverbetering van de dienstverlening en informatieverstrekking.

Van Veldhuizen is sinds begin 2012 bestuurslid van de sectie Agrarisch Vastgoed. De afgelopen jaren heeft hij veel bestuurservaring opgedaan als bestuurslid en voorzitter bij onder andere de regionale en landelijke organisaties, zoals GLTO, proefboerderij Cranendonck en het Waterschap De Dommel. Van Veldhuizen komt zelf uit de melkveehouderij, maar heeft ook ervaring met akkerbouw. Hij is na zijn opleiding tot agrarisch makelaar/taxateur in 2005 zijn eigen advies- en bemiddelingskantoor gestart voor Zuidoost Nederland. Eerder was hij als agrarisch makelaar werkzaam voor het Agriteam Zuidoost Nederland.

Of registreer je om te kunnen reageren.